Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel

Ons verhaal

  Vanaf 3 Maart is onze winkel weer geopend                             

Wel dient u het even telefonisch door te geven wanneer u onze winkel wilt bezoeken

info@meilinkbiljarts.nl

0229-541263

Welkom op onze webwinkel.

We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden. Wij leveren kwalitatieve producten en werken met een eigen service dienst waar u elke technische vraag kan stellen of opdracht kan geven.

Pool table Heemskerk Big feet 7 ft

Art.nr. 52123
€469,99
Op voorraad
1
Productgegevens

Beschrijving

Ben je op zoek naar een stevige pooltafel, met alles erop en eraan, maar die licht genoeg is om bij je thuis neer te zetten? Dan is de Big Feet pooltafel perfect voor jou!

Poolen op jouw eigen pooltafel

Een potje poolen met vrienden is altijd leuk! Met de Heemskerk Big Feet haal je jouw favoriete spel in huis en kun je eindeloos genieten en oefen je jouw pool vaardigheden totdat je ze helemaal onder de knie hebt. De pooltafel Big Feet is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar kan wanneer er voldoende toezicht is, ook in openbare ruimtes gebruikt worden. Je zult merken dat je met de Big Feet een erg degelijke pooltafel in bezit hebt.

Pooltafel voor thuis met een professionele uitstraling

De pooltafel Big Feet mag dan iets kleiner zijn dan zijn familie, toch doet hij niet onder voor de modellen mét leisteen. Het MDF speelveld van de Big Feet is namelijk kaarsrecht en voorzien van een mooi groenblauwkleurig laken, die deze pooltafel een strakke en stoere uitstraling geven. De kunststof droppockets en grote stelvoeten, waarmee je de pooltafel eenvoudig waterpas zet, maken de Big Feet helemaal af.

Wanneer je de pooltafel Big Feet besteld, wordt hij sowieso helemaal compleet geleverd inclusief spelmateriaal Je ontvangt bij deze pooltafel namelijk:

– 2 keuen van 145 cm (tweedelig, 12 mm pomerans)
– 1 set poolballen (Ø 57,2 mm)
– 1 triangel
– 2 biljartkrijtjes
– 1 biljartborstel

Bewaar dit product voor later

Meilink Biljarts en sportprijzen

Gratis verzending

Vanaf €100

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd