Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel
Impressie van onze winkel

Meilink biljarts, een begrip in Noord-Holland

Opa, Jaap Meilink sr. begon in 1943, in de oorlogsjaren, in Westwoud zelf met de biljart handel, voor die jaren werkte hij ook samen met Feller biljart en later ook met van den Broek biljart en Wilhelmina biljart. Omdat hij het steeds drukker kreeg, en ook vragen van klanten niet kon vervullen via zijn collega’s, begon hij zelf een biljart zaak. Dit zorgde voor een prachtige stijgende lijn in omzet en klanten. Het bedrijf verzorgde alles op biljart gebied waaronder wedstrijd biljarts voor de horeca, biljartverenigingen, zorgcentra en particulieren. Al het biljartonderhoud van lakens spannen tot vervangen van rubber banden en het opnieuw schuren, kleuren en lakken van een biljart tafel. Door de grote vraag naar biljartartikelen zoals keu’s, ballen, krijt en biljart onderhoudsartikelen begon hij een winkel aan huis.

In 1983 werd het bedrijf voortgezet in Berkhout door Jaap Meilink jr., daar werd een compleet houtbewerking-machinepark gerealiseerd en werd de naam Biljartfabriek Meilink met de eigen productie van tafelbiljarts en wedstrijdbiljarts een feit.

Ook werden de wereldbekende “vlinder”scoreborden bij ons gefabriceerd, omdat wij de enigste waren die houten scoreborden produceerden werden er duizenden per jaar gefabriceerd en verdeeld over de hele wereld. In het begin werden deze door Vronie, de vrouw van Jaap jr. gemaakt maar Yvonne, echtgenote van Jeroen Meilink inmiddels de 3e generatie Meilink, nam daarna deze produktie daarna altijd voor haar rekening.

De productie van eigen biljarts stopte in 1993 en werd ondergebracht bij van den Berg biljarts uit Boekel, die de biljarts exact produceert zoals wij dat deden. Ook werden wij importeur van Gabriels biljarts die wij naast ons eigen merk gingen verkopen.

In 1997 werd de huisvesting in Berkhout te klein en werd het huidige pand in de Goorn gevonden waar de biljart winkel veel groter is als in Berkhout en kon worden uitgebreid met tennistafels, voetbalspel en sport & spel. Ook de sportprijzen konden groter worden gepresenteerd.

Vanaf 2005 is er een sterke opkomst van pool en snooker biljarts, deze leveren wij zowel aan de horeca als aan particulieren, natuurlijk kunt u ook voor het onderhoud hiervoor bij ons terecht.

De afgelopen jaren is internet een steeds belangrijker medium geworden en hebben we besloten de biljart winkel kleiner te maken en ons meer te richten op internet om hier onze kracht te vergroten, verder blijft alles zoals het de afgelopen jaren is geweest.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST!

      Wij zijn open op dinsdag, donderdag en                           zaterdag                              

 

info@meilinkbiljarts.nl

0229-541263

Welkom op onze webwinkel.

We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden. Wij leveren kwalitatieve producten en werken met een eigen service dienst waar u elke technische vraag kan stellen of opdracht kan geven.

 

 

 

 

Pool table Heemskerk Big feet 7 ft

Art.nr. 52123
€469,99
Op voorraad
1
Productgegevens

Beschrijving

Ben je op zoek naar een stevige pooltafel, met alles erop en eraan, maar die licht genoeg is om bij je thuis neer te zetten? Dan is de Big Feet pooltafel perfect voor jou!

Poolen op jouw eigen pooltafel

Een potje poolen met vrienden is altijd leuk! Met de Heemskerk Big Feet haal je jouw favoriete spel in huis en kun je eindeloos genieten en oefen je jouw pool vaardigheden totdat je ze helemaal onder de knie hebt. De pooltafel Big Feet is niet alleen geschikt voor thuisgebruik, maar kan wanneer er voldoende toezicht is, ook in openbare ruimtes gebruikt worden. Je zult merken dat je met de Big Feet een erg degelijke pooltafel in bezit hebt.

Pooltafel voor thuis met een professionele uitstraling

De pooltafel Big Feet mag dan iets kleiner zijn dan zijn familie, toch doet hij niet onder voor de modellen mét leisteen. Het MDF speelveld van de Big Feet is namelijk kaarsrecht en voorzien van een mooi groenblauwkleurig laken, die deze pooltafel een strakke en stoere uitstraling geven. De kunststof droppockets en grote stelvoeten, waarmee je de pooltafel eenvoudig waterpas zet, maken de Big Feet helemaal af.

Wanneer je de pooltafel Big Feet besteld, wordt hij sowieso helemaal compleet geleverd inclusief spelmateriaal Je ontvangt bij deze pooltafel namelijk:

– 2 keuen van 145 cm (tweedelig, 12 mm pomerans)
– 1 set poolballen (Ø 57,2 mm)
– 1 triangel
– 2 biljartkrijtjes
– 1 biljartborstel

Bewaar dit product voor later

Meilink Biljarts en sportprijzen

Gratis verzending

Vanaf €100

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd