We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden. Wij leveren kwalitatieve producten en werken met een eigen servicedienst waar u elke technische vraag kunt stellen of opdracht kunt geven.

Tafeltennis

Tafeltennis is een echte behendigheidssport die tot de verbeelding spreekt van kinderen en volwassenen over de hele wereld. Een tafeltennistafel nodigt enorm uit om een bat te pakken en een balletje te slaan. Het spel kan door meerdere spelers gespeeld worden, 2 of 4, maar vaak doet een veel grotere groep mee in beurten. Op campings, in kantines, op scholen en bij verenigingen mag een tafeltennistafel niet ontbreken. Een spel kan zo lang of kort duren als de spelers willen en trekt meestal veel publiek omdat het erg leuk is om naar te kijken. Een sociale, gezonde en sportieve bezigheid om maar te zeggen!

Met de juiste tafeltennis accessoires wordt tafeltennis niet alleen nog leuker maar ga je ook beter spelen. Kies het tafeltennis batje dat het best bij jouw manier van spelen past en je bent onverslaanbaar! Ook hebben wij volop keus in tafeltennisballen. Daarnaast vind je in onze tafeltennistafel accessoire collectie tafeltennistafelnetten, afdekhoezen, tafeltennis sporttassen en tafeltennis bat hoesjes.

Meilink Biljarts en sportprijzen

Gratis verzending

Vanaf €100

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd