Carambole keu Artemis

Een van de bekendste biljarters ter wereld, Raymond Ceulemans, heeft zijn eigen merk opgericht, het gelijknamige Raymond Ceulemans. Dit merk is wereldwijd bekend. De biljarter komt uit België en wordt ook wel Mister 100 genoemd. Deze naam verwierf hij bij zijn honderdste zege. Met een keu van Raymond Ceulemans valt u zeker op want u heeft een prachtig product in uw handen. De keuen zijn zowel geschikt voor de beginnende en de ervaren of professionele biljarter.

In onze webshop vindt u een uitgebreide keuze aan Mister 100 keuen. Deze keuen zijn weliswaar van het merk Artemis maar wel voorzien van de handtekening van Mister 100, Raymond Ceulemans, himself. De keuen zijn gemaakt voor zowel beginnende biljarters als gevorderde biljarters. Kenmerkend voor deze keuenserie zijn de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit zijn keuen van hoogwaardig esdoornhout tegen aantrekkelijke prijzen.

De keuen zijn gemaakt voor zowel beginnende biljarters als gevorderde biljarters. Kenmerkend voor deze keuenserie is de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Dit zijn keuen van hoogwaardig esdoornhout tegen aantrekkelijke prijzen.

Filter