We staan garant voor een groot assortiment aan producten die nagenoeg allemaal binnen 5 werkdagen geleverd kunnen worden. Wij leveren kwalitatieve producten en werken met een eigen servicedienst waar u elke technische vraag kunt stellen of opdracht kunt geven.

Sjoelen

Sjoelen, een echt Nederlands gezelschapsspel

Sjoelen is een super spannend en gezellig spel voor thuis, op school of in de kantine. Het spel is zo gepakt en opgesteld en de sjoelbak is ook weer snel opgeborgen.
Sjoelen wordt gespeeld op een sjoelbak met 30 schijven. De sjoelbak is een lange bak, van meestal twee meter. Er bestaan ook korte sjoelbakken, wat wel zo handig is als je geen plek hebt voor zo’n lange sjoelbak. Aan het einde van de sjoelbak zitten vier poorten waar de schijven net doorheen passen. De poorten van de sjoelbak hebben verschillende puntenwaarde, van links naar rechts is de waarde 2,3,4 en 1 punt(en).

Zo sjoel je

Bij het sjoelen moeten de spelers in drie beurten 30 schijven door de vier poorten aan het eind van de sjoelbak schuiven. Bij de eerste worp wordt met alle schijven geschoven, de tweede en de derde keer worden alleen de schijven gebruikt die nog niet in een vakje van de sjoelbak terecht zijn gekomen. Na drie beurten worden de punten geteld en is de volgende speler aan de beurt.

Onderhoud van je sjoelbak

De schijven moeten natuurlijk goed over de sjoelbak schuiven. Om ervoor te zorgen dat de sjoelbak goed glad blijft, kun je deze het beste goed opwrijven met bijvoorbeeld een wollen doek en aardappelmeel op het glijvlak strooien.
Het gebruik van meubelspray of was raden wij af omdat deze vuil aan kunnen trekken.


Filter
JAKKOLO Sjoelbakschijven 30 st.
JAKKOLO Sjoelbakschijven 30 st.
JAKKOLO Sjoelbakschijven 30 st.
Sjoelbak schijven van hout.
€25,89
LONGFIELD sjoelbak Naturel
LONGFIELD sjoelbak Naturel
LONGFIELD sjoelbak Naturel
Mooie naturel kleurige sjoelbak in wedstrijdformaat. Deze Longfield sjoelbak is gemaakt van multiplex en wordt geleverd inclusief 30 sjoelschijven en een afsluitdeksel voor het opbergen van de schijven.
€72,50
LONGFIELD Mini sjoelbak
LONGFIELD Mini sjoelbak
LONGFIELD Mini sjoelbak
Deze handzame mini sjoelbak heeft een lengte van 122 cm, een breedte van 28,5 cm en een hoogte van 3,5 cm. De mini sjoelbak neem je makkelijk overal mee naar toe, past op de meeste tafels en de sjoelbak is eenvoudig op te bergen. De mini sjoelbak wordt klaar voor gebruik geleverd inclusief 20 sjoelstenen.
€20,00

Meilink Biljarts en sportprijzen

Gratis verzending

Vanaf €100

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie

Omruilen

14 dagen bedenktijd