Super Aramith Dark red

Art.nr. 180210
€75,00
Op voorraad
1
Productgegevens

2 witte ballen en 1 donkere rode bal

Een set Aramith ballen kopen is niet alleen een verstandige investering, maar ook een slimme keus.

Super kwaliteit tegen een redelijke prijs.

De Aramith ballen zijn perfect rond en uitgebalanceerd. De Aramith biljartbalen zijn uniform in gewicht en elke biljartbal heeft dezelfde hardheid. Aramith biljartballen zijn goedgekeurd voor alle biljart toernooien en kampioenschappen. De Aramith biljartballen zijn de meeste geleverde biljartbal ter Wereld.

De Aramith-fenol biljartballen gaan wel tot 5 x langer mee dan polyester en polymeer biljartballen. Zelfs naar 400000 hits zijn de Aramith biljartballen nog steeds rond met spelen.

Door de lange levensduur garandeert Aramith de laagste kosten per biljartbal in de loop van der tijd. Tevens door de extra fenolische oppervlak is de vermindering van brandvlekken op zowel de biljartballen als op de biljartlaken veel minder dan ander biljartballen.


Heavy Duty ontwerp
Heavy duty ontwerp
In plaats van een polyester nummer-plug-ontwerp, heeft het Aramith-concept de cijfers nauwkeurig gegraveerd in een massieve kern die helemaal door de bal loopt. Als zodanig is het onmogelijk dat nummerkernen na verloop van tijd uitvallen. Het gebruik van fenolhars zorgt voor homogene eigenschappen in elk kogelgedeelte. Zo homogeen dat wanneer hij uiteindelijk zijn breekpunt bereikt (en men minimaal een lading van 5 ton nodig heeft in het geval van een Aramith-bal), de bal willekeurig willekeurig zal breken, en niet langs de scheidslijn tussen de streep en de rest van de bal, zoals je zou verwachten.

Heavy Duty ontwerp

Aramith Burn Spot Resistant
Burn-spot resistant
Het raken van een keu bal versnelt deze van 0 tot meer dan 30 km / h (20 MPH) in slechts een fractie van een seconde. De resulterende wrijvingstemperatuur tussen bal en doek kan gemakkelijk 250 ° C (482 ° F) bereiken . Dat is waarom Aramith-ballen de enigen zijn die gemaakt zijn van echte fenolhars: hun moleculaire structuur is ontworpen om slijtvast te zijn bij deze hoge temperaturen, waardoor Aramith-ballen veel minder gevoelig zijn voor schurende brandvlekken. Ze houden hun hoge glans en gladheid over een veel langere periode van tijd, resulterend in minimale slijtage van bal- en tafelkleden.

Aramith Burn Spot Resistant

Aramith-ballen High Impact Resitance
Hoge slagvastheid
Omdat slaan op de ballen de essentie van het biljartspel is, is slagvastheid een kritieke factor. Aramith’s fenolische warmte-uithardingsproces stabiliseert volledig de spanningen van het materiaal. Het produceert een verglaasd oppervlak met een hoge dichtheid dat maximale schokbestendigheid biedt. Uit tests is gebleken dat Aramith-fenolballen bestand zijn tegen meer dan 50 keer meer impact dan andere polymeer- of polyesterballen. Ze zijn ook nog eens twee keer krasbestendig. Bijgevolg, wanneer intensief gebruikt, zelfs op minder onderhouden tafels, zijn Aramith-ballen duidelijk veel minder gemakkelijk beschadigd dan andere door zakbevestigingen, tafelmechanismen of keu-sticks ..
Bewaar dit product voor later