Super Aramith Pro Cup Prestige

Art.nr. 180304
€137,50
Op voorraad
1
Productgegevens

Super Aramith biljart ballen set 61.5mm Prestige

De Super Aramith Pro Cup prestige set bestaat uit 3 biljartballen in verschillende kleuren met het opvallende 6 stippen ontwerp. De gestipte ballen geven zowel de kijker als de biljartspeler een beter overzicht van wat er gebeurd op tafel en maakt het effectgebruik zeer goed waar te nemen voor de kijkers, arbitrage en spelers.

De Super Aramith biljartballen Pro Cup Prestige zijn gemaakt van fenolhars en waarborgen de allerhoogste kwaliteit en nauwkeurigheid. Ballen van fenolhars zijn 50 keer beter bestand tegen schokken en stoten dan ballen van polyester, en twee keer minder gevoelig voor krassen.

Specificaties

Professionele carombole set

61,5 mm

Super Aramith kwaliteit

Inclusief 6 stippen ontwerp

Heavy-Duty Solid Core Design

Super Aramith fenol hars

Ultimieme prestatie in precisie en balans

Optimaal kaatsvermogen

Extreem duurzaam

Minder Burn Spots

Verlengt levensduur van het laken


Heavy Duty ontwerp
Heavy duty ontwerp
In plaats van een polyester nummer-plug-ontwerp, heeft het Aramith-concept de cijfers nauwkeurig gegraveerd in een massieve kern die helemaal door de bal loopt. Als zodanig is het onmogelijk dat nummerkernen na verloop van tijd uitvallen. Het gebruik van fenolhars zorgt voor homogene eigenschappen in elk kogelgedeelte. Zo homogeen dat wanneer hij uiteindelijk zijn breekpunt bereikt (en men minimaal een lading van 5 ton nodig heeft in het geval van een Aramith-bal), de bal willekeurig willekeurig zal breken, en niet langs de scheidslijn tussen de streep en de rest van de bal, zoals je zou verwachten.

Heavy Duty ontwerp

Aramith Burn Spot Resistant
Burn-spot resistant
Het raken van een keu bal versnelt deze van 0 tot meer dan 30 km / h (20 MPH) in slechts een fractie van een seconde. De resulterende wrijvingstemperatuur tussen bal en doek kan gemakkelijk 250 ° C (482 ° F) bereiken . Dat is waarom Aramith-ballen de enigen zijn die gemaakt zijn van echte fenolhars: hun moleculaire structuur is ontworpen om slijtvast te zijn bij deze hoge temperaturen, waardoor Aramith-ballen veel minder gevoelig zijn voor schurende brandvlekken. Ze houden hun hoge glans en gladheid over een veel langere periode van tijd, resulterend in minimale slijtage van bal- en tafelkleden.

Aramith Burn Spot Resistant

Aramith-ballen High Impact Resitance
Hoge slagvastheid
Omdat slaan op de ballen de essentie van het biljartspel is, is slagvastheid een kritieke factor. Aramith’s fenolische warmte-uithardingsproces stabiliseert volledig de spanningen van het materiaal. Het produceert een verglaasd oppervlak met een hoge dichtheid dat maximale schokbestendigheid biedt. Uit tests is gebleken dat Aramith-fenolballen bestand zijn tegen meer dan 50 keer meer impact dan andere polymeer- of polyesterballen. Ze zijn ook nog eens twee keer krasbestendig. Bijgevolg, wanneer intensief gebruikt, zelfs op minder onderhouden tafels, zijn Aramith-ballen duidelijk veel minder gemakkelijk beschadigd dan andere door zakbevestigingen, tafelmechanismen of keu-sticks ..
Bewaar dit product voor later