Tafelbiljart

Art.nr. 51040
€859,99
Op voorraad
1
Productgegevens

Wil je niet altijd naar het café om een potje te biljarten, maar heb je thuis niet genoeg ruimte om zo’n grote tafelbiljart neer te zetten? Dan is het Heemskerk 168 carambolebiljart dé uitkomst!

Tafelbiljart zonder óf met onderstel

Het Heemskerk 168 carambolebiljart wordt dus standaard als tafelmodel geleverd, zonder onderstel. Je kunt hem hierdoor op (bijna) iedere tafel neerzetten en op die manier van je eetkamertafel of bureau snel en eenvoudig een biljarttafel maken. Wil je toch liever wél een onderstel onder het biljart? Dan is dat geen probleem. Het 168 biljart kan ook met een inklapbaar onderstel óf een trapezium onderstel geleverd worden. En omdat alle drie de varianten zijn voorzien van stelvoetjes, zet je de biljarttafel altijd volledig waterpas. Zo ben je er dus van verzekerd dat de biljartballen niet per ongeluk aflopen.

Compact tafelbiljart, maar toch stevig

Om de 168 caramboletafel een professionele kwaliteit te geven, is hij voorzien van gegoten rubberen stootbanden en een kaarsrecht spaanplaat speelveld dat bespannen is met een groenkleurig Simonis biljartlaken. Dit laken wordt strak op het speelveld bevestigd door nietjes. Omdat hier geen lijm aan te pas komt, kun je het biljartlaken dus altijd laten vervangen als er onverhoopt schade aan ontstaat.

Met dit originele Heemskerk carambolebiljart haal je dus een mooi tafelbiljart in huis, die compact genoeg is om thuis te gebruiken, maar die ook stevig genoeg om in openbare ruimtes een potje op te biljarten

Bewaar dit product voor later