Biljartballen

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Ben je op zoek naar biljartballen van hoge kwaliteit? Wij verkopen ballen voor pool, snooker en carambole. Ga voor een volledige set of koop ze los. Als specialist op het gebied van biljarts bieden wij alle producten die je nodig hebt.

Biljartballen voor pool

Om 8-Ball pool te spelen heb je 16 stuks ballen nodig. Deze ballen zijn kenmerkend door de kleuren en nummers, waarbij de ballen genummerd zijn tot en met 15. De bal die overblijft is de witte speelbal. Een volledige set bestaat uit halve en hele ballen, door deze onderscheiding weet je welke ballen van jou of van je tegenstander zijn. Een ander spel binnen het poolen is 9-Ball, hierbij komen minder ballen kijken en zijn de rondes een stuk sneller. Wij bieden al de benodigdheden voor beide deze spellen. 

Biljartballen voor snooker

Ook snooker is een populair biljart spel. Om dit te kunnen spelen heb je 22 ballen nodig, waarvan één er wit is. Snooker is kenmerkend door de rood gekleurde ballen die je dient weg te spelen om te kunnen winnen. De waardes van de ballen lopen van 2 tot en met 7 en het is de bedoeling om op een vastgestelde volgorde de ballen weg te spelen. Zodra alle rode ballen zijn weggespeeld mag je beginnen met de gekleurde ballen. Meilink Biljarts biedt snooker ballen en overige benodigdheden van hoge kwaliteit.

Carambole

Een van de manieren waarop carambole zich onderscheidt, is het feit dat je met een stuk minder speelballen te maken hebt. Om carambole te spelen heb je namelijk maar 2 stuks ballen nodig; één witte speelbal, één rode bal en één gele bal. Elke speler krijgt zijn eigen witte bal, die soms wordt vervangen door een bal met een gele kleur. Deze vorm van biljart is het meest gespeelde spel binnen de klassieke spelsoorten. Carambole is Frans voor ‘punt’, je kunt dan ook zeggen ‘een carambole maken’ als het gaat om een punt scoren. Wij bieden alle middelen om dit spel te kunnen spelen, neem een kijkje in de webshop.

Overige producten

Naast biljartballen bieden wij ook andere producten op het gebied van biljarten. Zo beschikken wij over een ruim aanbod van keus, keu tassen, keu accessoires, keu rekken of schoonmaakmiddelen, verlichting en posters. Ben je op zoek naar prijzen om uit te reiken? Bekijk dan onze trofeeën, bekers en medailles, of beelden, vanen, rozetten en schalen. Naast biljart kun je ook terecht bij ons voor producten op het gebied van tafeltennis, voetbalspel en airhockey. Bekijk onze webshop om alles te ontdekken.

Verzending

Als specialist op het gebied van biljarts bieden wij de beste levering. Wij staan dan ook garant voor een levering binnen 5 werkdagen op het gegeven adres. Onze openingstijden zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag, maar je kunt elke dag vragen stellen aan onze technische dienst met betrekking tot de levering van de producten. Meilink Biljarts bestaat sinds 1943 en richt zich nu ook op de digitale markt. Ga voor de beste kwaliteit en service, bij vragen staat ons team van experts voor je klaar.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden