Biljartkeu kopen

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Biljartkeu kopen

Zonder biljartkeu kunt u geen biljart spelen, in ieder geval niet zoals het hoort. Wilt u een biljartkeu kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in biljart en de verschillende varianten op dit spel. U kunt bij ons dan ook verschillende soorten keuen aanschaffen. Heeft u een goede biljartkeu nodig? Bij ons krijgt u altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Behalve keuen kunt u bij ons ook kwalitatieve toppen voor op de keus bestellen. Als u een liefhebber van biljart bent, zit u bij ons dus altijd goed. Wij hebben alles in huis dat u nodig heeft om dit spel te kunnen spelen.

Welk soort biljartkeu heeft u nodig?

Als u veel biljart speelt, weet u waarschijnlijk precies welke keu u nodig heeft. Wat doet u echter als u minder ervaring heeft met biljart? In dat geval geven wij u graag advies. Wanneer we het in Nederland over biljart hebben, wordt hiermee doorgaans carambole biljart bedoeld. Voor deze variant van biljart gebruikt men een andere keu dan voor bijvoorbeeld snooker of poolen. Biljart is eigenlijk een verzamelnaam voor diverse spellen. Belangrijk is dus om de biljartkeu te kopen die geschikt is voor de variant van het spel die u speelt. Wij hebben de keuen in onze webshop in verschillende categorieën opgedeeld. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om de variant te vinden die bij u past. Komt u er toch niet helemaal uit? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Een biljartkeu kopen bij Meilink Biljarts

Wilt u een biljartkeu dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ons in biljartbenodigdheden gespecialiseerd. Zo kunt u bij ons niet alleen diverse keus kopen, maar ook kunt u een biljarttafel kopen, in onze webwinkel. Wij hebben echt alles in huis voor de biljartliefhebber. Ook als u net begint met biljart zijn wij u echter graag van dienst. In dat geval kunt u ons gerust om advies vragen en denken wij graag met u mee. U kunt ons zowel bellen als mailen voor advies of voor al uw vragen met betrekking tot onze webshop.

 

Biljartkeus door de jaren heen

Biljart wordt al een lange tijd gespeeld. In eerste instantie was biljart een veldsport en kwamen er helemaal geen biljartkeus zoals we die nu kennen aan te pas. Pas in de 17e eeuw begon men met biljartkeus te spelen. In eerste instantie speelde men met een wat bredere keu. Later kwam de dunne biljartkeu zoals we die nu kennen. Biljart is door de jaren heen enorm veranderd en kent nog steeds verschillende varianten. Ook vandaag de dag heeft iedere variant zijn eigen keus. De dikte en het gewicht van de biljartkeus varieert.

 

Vroeger was biljart een spel dat door de elite werd gespeeld, maar tegenwoordig is de biljarttafel in menig café terug te vinden. Er zijn zelfs speciale biljartcafés. Mocht u een liefhebber van het spel zijn, dan kunt u uiteraard ook thuis een biljarttafel plaatsen. Wij bieden niet alleen verschillende soorten keus aan, maar ook diverse biljarttafels.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden