biljartkeu carambole kopen

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Hoogwaardige biljartkeu carambole kopen voor beginners

Als je nieuw bent in de biljart-wereld kan het best lastig zijn om te ontdekken welke biljart producten je nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat je de juiste producten aanschaft, benoemen we hieronder een aantal producten die we je zeker aanraden. Zo vind je meer informatie over biljartballen en helpen we je met het uitzoeken van de juiste biljartkeu carambole.

Biljartkeu carambole: welke keu heb je nodig?

Als we spreken van een biljartkeu carambole hebben we het over een standaard keu die je tijdens het biljarten gebruikt. Deze keuen zijn meestal 140 cm lang en kennen een leren dop waarmee je tegen de bal stoot. Dit dopje wordt ook wel de pomerans genoemd. Ondanks dat er geen verschil in lengte zit in een biljartkeu carambole, zijn er wel meerdere gewichtsklassen. Hoe kies je het juiste gewicht voor jou?

In principe kies je het gewicht biljartkeu carambole niet gebaseerd op persoonlijke voorkeur, maar op het speltype (oftewel disciplines). Kies je voor de discipline kaderspel of libre, dan zijn lichte keuen hier het meest geschikt voor. Keuen met een licht gewicht vallen tussen de 470 en 490 gram. Bij bandstoten wordt vaak gekozen voor een iets zwaardere keu, namelijk tussen de 500 en 510 gram. Bij de discipline driebanden wordt het zwaarste gewicht gekozen: een biljartkeu carambole tussen de 520 en 530 gram. Wil je dus een biljartkeu kopen, ga dan eerst na welke discipline je voornamelijk zult gaan spelen. Uiteraard kun je ons ook om advies vragen.

 

Naast biljartkeu carambole ook kwalitatieve biljartballen aanschaffen

Als je de juiste biljartkeu carambole hebt aangeschaft, dan ben je natuurlijk nergens zonder de biljartballen. Soms ontvang je al een ballenset bij het biljarttafel kopen en kun je deze mooi gebruiken, al zijn deze biljartballen niet altijd van de beste kwaliteit. Het merk Super Amarith verkoopt biljartballen van de hoogste klasse. Je bestelt deze biljartballen gemakkelijk via onze webshop.

De staat van de biljartballen heeft veel invloed op het verloop van het spel. Zorg er daarom voor dat je de ballen goed onderhoud, anders kunnen ze indrogen en verliezen ze hun veerkracht. Het is daarom belangrijk om ze wekelijks op te wrijven en krijtvlekken te verwijderen. Je kunt hiervoor een poetsmachine gebruiken. In onze webwinkel vindt je speciale biljartballen reiniger die de ballen een anti-statische laag geeft wat ze beschermt tegen stof en krijt.

 

Trofee kopen voor een biljarttoernooi

Zijn de biljartballen en de perfecte biljartkeu carambole in huis gehaald? Laat dan je vaardigheden zien aan anderen! Doe bijvoorbeeld mee aan een toernooi of organiseer er zelf een. Verhoog de inzet door een trofee te kopen via onze webshop. Ook kun je voordelig medailles bestellen om zo de winnaars op een leuke manier te belonen. Voor een prima prijs kun je een mooie trofee kopen en laten graveren. Het toernooi wordt hierdoor ontzettend professioneel. Bovendien zul je merken dat iedereen fanatieker zal spelen als er wat te winnen valt. Door mee te doen aan dit soort toernooien kun je je skills verbeteren en leer je ook nog eens een gezellige groep biljarters kennen.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden