Medailles bestellen

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Medailles bestellen

Wanneer je een wedstrijd organiseert, is het belangrijk dat je de winnaars ook kunt belonen met een medaille. Wil je medailles bestellen voor biljart of andere sporten? Dan is het goed om te weten dat je ook daarvoor bij ons terechtkunt. Wij hebben verschillende medailles, waardoor je voor ieder soort toernooi geschikte medailles bij ons kunt bestellen. Zo vind je in onze webshop altijd wel geschikte medailles en andere sportprijzen voor het toernooi of evenement dat jij organiseert. We hebben medailles met eigen logo, maar ook medailles in verschillende formaten en budget medailles bij een klein budget . Daarnaast kun je bij ons ook accessoires voor de medailles bestellen. Denk bijvoorbeeld aan medaillelinten.

Verschillende soorten medailles bestellen

Wil je medailles bestellen voor bijvoorbeeld een biljarttoernooi? Bekijk dan eens de verschillende medailles die we aanbieden. Je kunt bij ons budgetmedailles bestellen voor bijvoorbeeld kleinschalige toernooien. Daarnaast hebben we ook zeer indrukwekkende medailles van 50 en 70 mm. Uiteraard kun je de medailles in verschillende kleuren bestellen. Je kunt kiezen uit de kleuren goud, zilver en brons. We bieden je overigens ook de mogelijkheid om medailles met een eigen logo of afbeelding te laten graveren. Zo ben je in staat om bij ons altijd een gepaste medaille te bestellen. We raden je aan om de verschillende mogelijkheden in de webshop eens goed te bekijken

Het graveren van medailles

Wanneer je ervoor kiest om medailles te bestellen in onze webshop, dan kun je de medailles ook heel eenvoudig personaliseren. Zo kun je bijvoorbeeld het logo van de sportclub op de medailles laten graveren. Daarnaast kun je bijvoorbeeld ook een cijfer laten graveren. Zo heb je eindeloos veel mogelijkheden wanneer je ervoor kiest om medailles in onze webshop te bestellen. Mocht een standaardmedaille niet voldoen, dan is het een goed idee om een medaille door ons te laten personaliseren.

Medailles bestellen in onze webshop is allesbehalve duur

Medailles bestellen hoeft niet duur te zijn, dat bewijzen we met onze webshop. Een medaille hoeft niet duur te zijn, maar voor de ontvanger van de medaille kan het zeer belangrijk zijn. Door een medaille aan de winnaars van een toernooi te geven, hebben zij ook een aandenken. Wanneer er een toernooi georganiseerd wordt, moet de winnaar uiteraard ook beloond worden!

Bekijk ook eens onze andere producten

In onze webshop kun je medailles bestellen, maar daarnaast bieden we ook tal van andere producten voor biljart. Wil je bijvoorbeeld een biljarttafel kopen ? Ook in dat geval ben je bij ons aan het juiste adres! Ook kun je bij ons een biljartkeu kopen. Sterker nog, je kunt voor daadwerkelijk al je biljartbenodigdheden bij ons terecht. Naast medailles bieden we overigens ook bekers en andere beloningen aan die je bijvoorbeeld kunt uitreiken na een toernooi.

Vragen over medailles bestellen?

Heb jij nog vragen over het bestellen van medailles in onze webshop? Of heb je nog vragen over een van de andere producten in onze webshop? Neem in dat geval gerust contact met ons op. Wij hechten veel waarde aan service en zullen je dan ook graag verder helpen.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden