Trofee kopen

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Een trofee kopen

Sta jij binnenkort in de positie om een prijs uit te reiken? Dan zul je een trofee nodig hebben. Er zijn verschillende soorten prijzen om te geven, zoals bekers, medailles, metalen schalen, trofeeën met sportafbeeldingen, glazen trofeeën of beelden. Door het gebruik van een graveermachine kunnen wij de gewenste tekst of logo graveren. Trofeeën zijn er voor elk type sport en budget. Welke trofee je het best kunt kiezen, is afhankelijk van jouw wensen.

Bekers

Bekers hebben een klassieke uitstraling en kunnen een zilver, gouden of bronzen uiterlijk hebben. Daarnaast zijn ze beschikbaar in allerlei soorten en maten, in onze webshop vind je al het aanbod. Wij bieden ook bekers die geschikt zijn voor een klein budget. Bij veel bekers is het graveren in de prijs inbegrepen. Gaat het om een grote competitie? Dan kun je voor de megabeker kiezen, deze zijn minimaal 100 cm groot en zijn voor de grote winnaars.

Medailles

Medailles zijn handig om te geven aan iedereen die heeft meegedaan aan de competitie, maar je kunt ze ook gebruiken om uit te reiken aan de winnaar. In onze webshop vind je medailles van 70 of 50 mm. Deze kun je uiteraard laten graveren. Daarnaast bieden wij medailles die geschikt zijn voor een klein budget en medaille linten. Heb je speciale wensen? Neem contact met ons op en wij regelen het voor je. 

Schalen

Metalen schalen bieden een groot oppervlak om te graveren, ideaal voor een groot of gedetailleerd logo. Je kunt er ook voor kiezen om een houten schaal te laten graveren en uit te reiken, of ga voor een metalen schaal op een houten statief. Het ziet er hoe dan ook mooi uit op de vensterbank bij de winnaar thuis. Wij kunnen zowel de zijkanten van de schaal als het midden graveren met een computergestuurde machine.

Sportafbeelding

Ga voor een standaard trofee en kies gewoon een sport uit die van toepassing is. Wij bieden 170 verschillende opties om uit te kiezen, dit zal de vorm van de trofee bepalen. Daarna kun je nog kiezen voor een gravering met bijvoorbeeld de naam, datum of het logo van de sportclub. Dit is een makkelijke optie omdat je meteen ziet waar de trofee voor bedoelt is, ook erg leuk voor de jeugd.

Glazen trofeeën

Naast metalen trofeeën bieden wij ook andere materialen zoals glas of acryl. Dit geeft een uniek uiterlijk aan de trofee en is uiteraard ook volledig te personaliseren. Met onze graveermachine kunnen wij namelijk diverse materialen graveren. Neem contact met ons op voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.

Beelden

In onze webshop kun je ook diverse beelden vinden, ga bijvoorbeeld voor een klassiek uiterlijk met een beeld van een lichaam die de gekozen sport beoefend. Of denk bijvoorbeeld aan een beeld van een voetbalschoen, een golfbal of een vis. Wat je kiest is afhankelijk van de sport, het budget en persoonlijke smaak. 

Vragen?

Ben je op zoek naar iets anders? Of heb je vragen over één van onze producten? Wij kijken graag met je mee en helpen je waar nodig. Neem telefonisch contact met ons op of verstuur een e-mail, wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden