Biljarttafel kopen

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Biljarttafel kopen

Als u wilt biljarten, heeft u daar altijd een biljarttafel voor nodig. Wilt u een biljarttafel kopen? Dan bent u bij ons altijd aan het juiste adres. Bij ons koopt u alleen de beste biljarttafels en deze hebben we in allerlei soorten en maten. Zo vindt u altijd de tafel die het best op uw wensen aansluit. Wij zijn gespecialiseerd in biljart en bij ons kunt u dan ook altijd een prachtige biljarttafel kopen. Daarnaast bieden wij ook biljartballen en alle andere biljartbenodigdheden aan. Wilt u thuis kunnen biljarten of heeft u een horecazaak en wilt u dat uw gasten zich op deze manier kunnen vermaken? Dan is een biljarttafel kopen bij Meilink Biljarts een uitstekend idee! Bij ons vindt u de biljarttafel die u zoekt.

Verschillende soorten biljarttafels

Als u een biljarttafel wilt aanschaffen, dan heeft u ontzettend veel mogelijkheden. Er zijn namelijk diverse soorten biljart, waaronder bijvoorbeeld Carambole biljard , pool tafels  & professionele snooker tafels. Voor snooker wordt een grotere tafel gebruikt dan bij het poolen. Wilt u op de juiste manier biljarten, dan is het dus van belang dat u de juiste tafel aanschaft. U vindt in onze webshop eenvoudig de biljarttafel die u zoekt. Wij bieden zowel professionele biljarttafels aan als tafels die vooral bedoeld zijn voor recreatie. Voor al onze biljarttafels geldt echter dat de prijs-kwaliteitverhouding uitstekend is.

Altijd het beste advies

Wilt u een biljarttafel of biljartkeu kopen, maar weet u niet goed welke tafel het best op uw wensen aansluit. Of heeft u andere vragen die u graag aan een specialist zou stellen? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten, maar willen u daarnaast ook altijd de beste service bieden. Indien u vragen heeft, kunt u ons dus altijd mailen of bellen. U kunt bij ons een biljarttafel kopen voor snooker, pool, maar ook voor carambole. Als biljartliefhebber kunt u dus altijd bij ons terecht. Naast dat u bij ons alle biljartbenodigdheden kunt krijgen, voorzien wij u ook graag van het beste advies.

 

De geschiedenis van biljart

Van oorsprong werd biljart buitenshuis op de grond gespeeld. Biljart leek in een ver verleden dus veel op het croquet zoals we dat nu kennen. Halverwege de 16e eeuw begon biljart echter meer de vorm aan te nemen zoals we nu kennen. Men ging toen ook binnenshuis biljarten en gebruikte hiervoor een tafel. Al eeuwenlang worden er dus biljarttafels gebruikt om dit spel mee te spelen. Biljart als veldsport kennen we inmiddels allang niet meer. Wilt u biljart spelen, dan moet u dus een biljarttafel kopen. Hiervoor bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

 

Overigens is het niet zo dat biljart als sinds halverwege de 16e eeuw zo wordt gespeeld als we het spel nu kennen. Pas rond de 18e eeuw begon men het spel te spelen met zes gaten, zoals we dat vandaag de dag nog steeds doen. Ook zijn de keus door de loop van de jaren veel veranderd.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden