Energie besparingsplan

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Tot 70% besparing van uw stroomverbruik !

Energie besparingsplan

Energiebesparing door het vervangen van het biljartlaken kan een voordelige effectieve manier zijn om het stroomverbruik tot 70% te verminderen.
Een van de maatregelen die genomen kunnen worden, is het installeren van HR-verwarming. Deze verwarming maakt gebruik van temperatuursensoren om de temperatuur van het biljart gelijk te houden aan die van de ruimte, wat resulteert in een stroombesparing.

Een andere mogelijke maatregel is het isoleren van de bovenzijde van het biljart. Dit kan gedaan worden met behulp van isolatiemateriaal, zoals noppenfolie, om warmteverlies te voorkomen.

Daarnaast kan het vervangen van het biljartlaken zelf ook bijdragen aan energiebesparing. Synthetisch biljartlaken heeft bijvoorbeeld voordelen ten opzichte van wol, omdat het minder warmte nodig heeft en de bal soepeler laat rollen.

Door het combineren van deze maatregelen kan er een aanzienlijk rendement worden behaald in termen van energiebesparing.
Het vervangen van het biljartlaken kan dus niet alleen bijdragen aan een betere speelervaring, maar ook aan een efficiënter energieverbruik.

Download het besparingsplan, neem aan de rechterzijde contact op voor een offerte/contact of  bel met  tel 0229 54 12 63  / 0653335068 om de mogelijkheden te bespreken

 

Direct uw energie besparingsplan aanvragen

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  Kwaliteit

  Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

  Tevredenheid

  Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

  Snelle levering

  Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

  Expertise

  Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden