Schaken, een strategisch bordspel

Wij staan voor:

Kwaliteit

Tevredenheid

Expertise

Schaken is een strategisch spel dat gespeeld wordt met twee spelers. Het schaakspel is ongeveer 4000 jaar geleden ontstaan in landen als Perzië en India, daarmee is schaken een van de oudste strategische bordspellen wereldwijd. Het schaakspel zoals we het nu kennen is ongeveer 2000 jaar oud. Schaken is weer helemaal in door de Netflix serie Queen’s Gambit

Schaken voor iedereen?

Ondanks dat het een zeer ingewikkeld en geraffineerd spel is, is schaken toegankelijk voor iedereen. Je moet er wel wat moeite voor doen om het spel te begrijpen. Ben je zover, dan raak je al snel verslaafd aan dit Koninklijke spel. Je piekert je soms suf of je ziet juist die schaakmat helder voor ogen.

Een schaakspel online kopen

Om een schaakspel te kopen moet je rekening houden met de veldmaat van het bord en de koningshoogte van de schaakstukken. Bij de schaakborden en de schaakstukken vind je alle informatie over de bijpassende maten.
Naast het kopen van een los schaakbord en schaakstukken kun je er ook voor kiezen om een schaakset te kopen, zo koop je in een keer een bord met de bijpassende maat schaakstukken. Er zijn verschillende soorten schaak sets te koop. Zo zijn er simpele sets met een bord en stukken, reis schaak sets en schaak cassette. Met een schaak cassette heb je meteen een opbergplek voor de schaakstukken.

Bij Meilink.shop vind je naast een ruim assortiment schaak cassettes, schaak sets, schaakborden en schaakstukken ook schaakklokken en speciale dozen voor het opbergen van je schaakstukken.

Kwaliteit

Bij ons kiest u uit een zorgvuldig gekozen assortiment van kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Bij ons staat uw tevredenheid centraal. 100% tevreden klanten is waarvoor wij gaan

Snelle levering

Wij staan garant voor een correcte levering. Uw bestelling, steeds tijdig geleverd.

Expertise

Onze experts staan steeds klaar met advies of om op al uw vragen te beantwoorden